Out-Smart

Out-Smart:

Out-Smart is een uitgebreid field service platform dat je alle mogelijkheden biedt om werkprocessen te optimaliseren. Hieronder beschrijven we een aantal van de meest gebruikte functionaliteiten. Klik op de functie waar je meer van wilt weten om er direct naar toe te scrollen.

Plan je buitendienst
Eenvoudig in gebruik
Makkelijk te intergreren

Plan je buitendienst.

OutSmart is een online portaal met een uitgebreid planbord en Apps voor de buitendienst.
Ons platform verbindt binnendienst en buitendienst met elkaar. Daarnaast verbindt OutSmart jouw bedrijf en organisatie met jouw klanten. Ongeacht de plaats waar je gegevens opgeslagen staan, ze zijn overal met elkaar te verbinden.

Eenvoudig in gebruik.

OutSmart is met de grootste zorg ontworpen om het (bedrijfs-)leven makkelijk te maken. Uit ervaring weten we dat deze applicatie optimaal rendeert door deze direct in te zetten en te gebruiken.

OutSmart is simpel in gebruik, heeft efficiënte mogelijkheden en kan ook jouw bedrijf of organisatie naar een nog hoger plan tillen!

Makkelijk te integreren.

OutSmart is een open systeem dat gemakkelijk te koppelen is aan andere systemen. Wij hebben daarvoor alvast meer dan 50 (!) standaarden aangemaakt. De meesten zijn binnen een paar minuten binnen het bestaande systeem te integreren. Kijk of jouw boekhoudsysteem of ERP er ook bij staat.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!