Back-up online

Nooit meer bestanden verliezen

Nooit meer bestanden verliezen

Voorkom verlies van jouw belangrijke bedrijfsdata. Wij bieden samen met KeepItSafe een veilige en betrouwbare back-up-oplossing waar je geen omkijken meer naar hebt.
KeepItSafe is ISO 27001 gecertificeerd hetgeen de hoogste veiligheidsnorm in beveiliging van data is.

Ben je één of meerdere bestanden kwijt? Je hebt ze met KeepItSafe razendsnel weer terug. Veilig en betrouwbaar. Overtuig jezelf van de eenvoud van het programma en bel ons direct voor meer informatie.

5 Kenmerken van de perfecte back-up

Een back-up maken is een middel om bedrijfsprocessen en -systemen niet stil te laten vallen. Hoewel de eisen en wensen voor een betrouwbare back-up per bedrijf verschillen, zijn er een aantal kenmerken waaraan naar onze mening iedere back-up-oplossing moet voldoen.

De perfecte back-up:
  1. Wordt niet opgeslagen op kantoor, maar op een beveiligde locatie op afstand.
  2. Wordt automatisch gemaakt, zonder de bedrijfsprocessen te verstoren.
  3. Is altijd direct beschikbaar.
  4. Maakt het herstellen van gegevens snel en eenvoudig.
  5. Kost minimale inspanningen van de systeembeheerder.
Hoe werkt het?

Na installatie van de software wordt er door ons een back-upschema opgesteld. De software van KeepItSafe heeft speciale plug-ins voor Exchange (ook brick level) en diverse databases. Zo kun je tijdens het maken van een back-up gewoon doorwerken. Wij verzorgen de installatie zodat je weet dat alles goed op elkaar ingesteld staat.

Vanaf dat moment heb je geen omkijken meer naar het maken van een back-up want deze draait automatisch en wordt dagelijks door KeepItSafe gemonitored. Natuurlijk krijg je dagelijks via e-mail met een update van de resultaten.

De gegevens worden via een beveiligde SSL-verbinding naar onze server verzonden. Al jouw data wordt op twee servers in verschillende datacenters opgeslagen. Deze datacenters zijn voorzien van noodstroomvoorziening, brandbeveiliging, airconditioning, 24/7 monitoring en fysieke beveiliging.

RPS Keep it Safe
Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op!