+31 (0) 497 330 371 info@rpsystems.nl

Hardware

Hardware.

Vind de ideale match van hardware die precies past bij jouw unieke behoeften. Ontdek ons uitgebreide assortiment, variërend van desktops, laptops, servers en thin clients tot een breed scala aan randapparatuur. Met onze oplossingen ben je verzekerd van geavanceerde technologie die perfect aansluit op de vereisten van jouw bedrijf. Ervaar de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze hardwareopties, gecombineerd met topmerken zoals Watchguard, HP, Lenovo, Ubiquity/Unifi, Aruba Networks en Ruckus. Optimaliseer je werkruimte met naadloos geïntegreerde hardware- en softwareoplossingen voor een efficiëntere workflow.

Beveiliging

Bescherm uw bedrijf tegen de gevaren van onvoldoende beveiliging met WatchGuard. In deze moderne tijd is het essentieel om uw systemen te beschermen tegen cyberdreigingen.

Wij bieden een uitgebreide beveiligingsoplossing die uw bedrijf beschermt tegen malware, ransomware en andere online bedreigingen. Met onze security check kunnen we de huidige status van uw beveiliging evalueren en een monitorfunctie implementeren om uw systemen continu te controleren.

Na een grondige evaluatie aan de hand van het monitorrapport, kunnen we samen met u een voorstel doen om de beveiliging van uw bedrijf te optimaliseren. Onze monitoring- en rapportagetools zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van mogelijke bedreigingen, zodat u snel kunt ingrijpen.

Daarnaast is een degelijke back-upstrategie essentieel voor een optimale beveiliging. Ontdek onze backup mogelijkheden en bescherm uw bedrijfsgegevens tegen verlies. Klik hier voor meer informatie over onze backupoplossingen.

heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

neem contact met ons op!

AVG/GDPR

Bescherm de privacy van uw bedrijf en voldoe aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR).

Privacywetgeving speelt een cruciale rol in uw algehele beveiligingsstrategie. Is uw bedrijf nog steeds AVG-conform? Wij bieden een AVG-check aan om de naleving van de AVG binnen uw organisatie te beoordelen.

Door onze AVG-check krijgt u inzicht in de huidige status van de naleving van de AVG binnen uw bedrijf. Blijf op de hoogte van de stand van zaken en neem proactieve maatregelen om de privacy van uw bedrijf te waarborgen.